Cytat:
Napisany przez onimusza666
mam Alcohol 52% na razie używam starszego brata  kombinuję teraz z innymi grami nie daje mi spokoju StarForce mam beta program StarFuck ale na razie nie wiem co ustawić bo jest po niemiecku  kombinuję z POP dwa trony
|
Tak dwa trony już chodzi bez płytki a to za sprawą FstarForce taki pacz którego wyszperał MAREKZI

pozdrawiam ale to inna bajka bo chcę napisać o programie Alcohol 120% oczywiście najnowsza wersja , naprawdę podziwiam Twórców i myślę że jest on wart swojej ceny (może kupię?) otuż coś zachciało mi się pograć w Stalkera cień czarnobyla , mam też drugą część w kturą nie gram tak mnie wkurza, no ale że nie lubię grać z płytką w napędzie a Avast wyje na mojego cukierka i wsadza do kwarantanny(skubaniec też lubi słodycze chyba bardziej jak ja)

pomyślałem sprubuję z alcoholem 52% a nóż się uda a przeciesz gra jest zab..Securom7(wcześniej nie próbowałem miałem cukierka) i

gra działa z DT lite 4.30.0 bez włanczania YASU

postanowiłem spróbować wykonać kopie Alcohol 52% + ImgBurn i figa nie działa

no to zainstalowałem Alcohol 120% trial i działa z kopii płytka dvd Verbatim R+

i jest super mogę grać z wirtualnego dysku, mam kopię gry i Avast nie wyje, czyli jak w przysłowiu wilk syty i owca cala.
Warto by było mieć pełną wersję Alcohola ale jak kopiuje się sporadycznie to można zawsze ściągnąć trial.
Aha ktoś tu na forum wierdził że kopiował gry Alcoholem + ImgBurn nie wiem czy to prawda chyba że coś ustawiał(ja nic nie ustawiałem) albo ma jakąś dobrą nagrywarkę ( ja mam tylko LG)