Cytat:
Napisany przez demek
widac, ze bladego pojecia nie masz jak dziala katoda, nie bylem pewien, ze tego nie wiesz, teraz juz jestem
|
pewny to ja jestem, ze po raz kolejny odwracasz kota ogonem. wybacz, ale dziwnie wyglada osoba, ktora regulacje podswietlenia myli z jasnoscia, a pozniej zaczyna wymadrzac sie na temat tego samego podswietlenia.
Cytat:
Napisany przez demek
jesli nie widzisz smuzenia nawet x4500 to przykro mi bardzo, nic na to nie poradze. ja widze i mnie to wku....a
|
jasne. pewnie kolejny, ktory slyszy jak prad plynie w kablu i szpanuje przed kolezankami wtykami furutecha kilka stow sztuka

. zacznijmy produkowac tv tylko dla demka, przeciez jego oczy to oczy godne cyborga. takie inne niz nasze

. jakiego tv by nie zrobili Ty i tak bedziesz widzial szumy, smuzenie tak dla zasady, zeby gapie buzie rozdziawiali

.
Cytat:
Napisany przez demek
pokaz mi lcd, ktory mu dorowunje
|
nie sztuka wywalic full kasy na tv i podniecac sie analiza zawartosci czerni w czerni przy okazji podziwiajac swiecaca sie w sloncu jak psu jajca tafla, po co zreszta skoro mozna kupic cos znacznie tanszego, nawet jezeli z odrobine gorsza czernia. zreszta skoro masz takie wspaniale oczy to zatrudnij sie w Pionieerze, bedziesz ich maskotka i moze dzwigniesz im produkcje, bo cos ich napuszony marketing kuleje i polegli w plazmach.
Cytat:
Napisany przez demek
mozesz watpic, masz takie prawo, gdybym tych nowych nie ogladal to bym zapewne sie nie wypowiadal. oczywiscie wszystkich nie widzialem, ale cala gorna polke owszem, na biezaco
|
taaa, w ten sposob mozemy i o guzikach rozmawiac.
ps. nie odbieraj tego osobiscie, bo jestem spokojny jak trusia

, ale jestem uczulony
ps1. ktos pytal jaki tv kupic. demek, dlaczego nie polecasz pionka, przeciez to najlepsiejszy tv na swiecie