Podgląd pojedynczego posta
Stary 20.01.2003, 21:37   #40
CobraVerde
KONKWISTADOR

Data rejestracji: 26.03.2002
CobraVerde zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Bartez napisał
Tak sobie czytam i czytam a do tego rozmawiam z Sidem i kilka wnioskow:
1. Pan CobraVerde redaktor jakiegos duzego pisma komputerowego (jakiego pewnie sie nie dowiemy) widac ze costam wie na ten temat, ale nie umie przyznac sie do bledu. Nawet mnie, poki co zupelnego laika w tym temacie nie przekonuje twierdzenie o bezstratnej kompresji. Swiat bylby wtedy piekny, ale niestety tak nie jest

nie zamierzam mówić gdzie pracuję - jedną z zalet forum jest anonimowość. wyskoczyłem z tym widząc sformuowanie Sida "...kim ty jesteś" - no to się pochwaliłem
a co do określenia "Pan redaktor jakiegos duzego pisma komputerowego" - jakieś kompleksy Bartez
bądź proszę konsekwentny i pokaż gdzie napisałem o bezstratnej kompresji. ja pisałem o konwersji z 23.9 fps na 25 fps która się odbywa bez strat bo jej ideą jest jedynie zmiana framerate.
2. Upiera sie jak male dziecko i jak to slusznie zauwazyl januszp zmienia co chwile zdanie - podaj przykład proszę - chyba że jak januszp nie czytałeś dokładnie moich postów.
3. Nie majac argumentow zaczyna urzywac niezbyt pieknej polszczyzny - gdzie mogę być czasem złośliwy ale nie przekraczam granic dobrego smaku.
a skoro jesteśmy przy pięknej polszczyźnie to "urzywać" się pisze przez "ż"
4. Kolejny świetny post kolegi jaro chetnie przeczytam cos wiecej na ten temat - moze sie kiedys przyda - masz kiepski gust
pozdrawiam

Ostatnio zmieniany przez CobraVerde : 20.01.2003 o godz. 21:55
CobraVerde jest offline   Odpowiedz cytując ten post