Podgląd pojedynczego posta
Stary 24.10.2008, 10:18   #6
ryba120
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 11.02.2005
ryba120 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez sobrus Podgląd Wiadomości
no tamten temat nie był mój ale to szczegół
Dzięki za opinie o tym papierze, właśnie go oglądałem wczoraj, ale wyglada na takie noname że bałbym sie kupić. Ale skoro jest dobry to przetestuje Jest też chyba tańszy od maximusa.
Ciekawe czy ich zamienniki też są dobrej jakości - niestety nie jestem w stanie rozczytać producenta a logo nic mi nie mówi.
http://www.allegro.pl/item460882747_...0_fotopap.html
Może byłoby idealne i tanie połączenie

Są 3 krotnie tańsze od Skyhorse...nie powiem - cena kusi...

edit:
ich tusz to WOX. jakieś opinie?
Co do papieru to też miałem przed zakupem takie obawy jak Ty. Firma która to wystawia kupuje pewnie duże ilości w opakowaniach zbiorczych i konfekcjonuje sama w własnym zakresie. Producent DUPONT to duży koncern. Ja zaryzykowałem i kupiłem 2op. Już zostało mi kilka kartek i przymierzam się do zakupu 10op.

Co do zamienników to kiedyś kupiłem u nich dwa wkłady do Canona.Chyba o ile dobrze pamiętam to był czarny i czerwony. Po założeniu do drukarki i wydrukowaniu kilku zdjęć i tekstu ich tusz nie zgrywał się z tuszem trzech pozostałych wkładów UNINK. Na przykład napis czarny na tle żółtym był rozmazany. Odwzorowanie koloru czerwonego było inne jak w UNINK. Nie wiem jak wychodziłyby wydruki na całym komplecie bo więcej tuszy już nie kupiłem w tej firmie. Nadal drukuję na zamiennikach UNINK.
ryba120 jest offline   Odpowiedz cytując ten post