Cytat:
Napisany przez demek
|
Niezłe sklepy, tylko trochę zbyt ubogie opisy. W trzecim właściwie tylko są wszystkie podstawowe informacje, w pozostałych jest kiepsko (jeśli nie fatalnie..).
Zostaje jeszcze
www.amazon.co.uk - podobne ceny, a jednak lepsze opisy.
No i amazon.com, gdzie ceny są jeszcze niższe (czasami znacznie), ale niestety poza wysyłką dochodzi ryzyko cła i vatu na granicy....
Ja na razie kupowałem na ebay'u, też z Anglii i jestem zadowolony. Błyskawiczna wysyłka, niskie ceny, dokładne opisy. Polecam.
Cytat:
dvd, hmv wysylaja do polski za grosze (chyba nawet taniej niz sklepy w polsce...)
|
Spotkałem się z tym i przy wysyłce ze Stanów. Również była niższa niż w Polsce zapłaciłbym za wysłanie czegoś na drugi koniec jednego miasta. Ba.. za wysłanie czegoś na sąsiednią ulicę... Polska....
Cytat:
takim oto sposobem mozemy pokazac naszym rodzimym sprzedawcom, sklepom i dystrybutorom srodkowy palec, za zdzieranie z nas ciezko zarobionych piniedzy
|
I szczerze to popieram. Ja już nie kupuję filmów i muzyki w Polsce i mam nadzieję, że coraz więcej ludzi będzie tak robić. Może skończy się era absurdalnych cen (blu-ray) albo opóźnionych premier i skandalicznych wydań (płyty audio)..