Verde - ublizac zaczales mi - od dzieciakow po absolwenta murarskiej (ponizajac w ten sposob prawdziwych abslowentow)
to juz powinno zamknac ci usta na dlugo
teraz tak - januszp jest SZANOWANYM tu autorytetem - jego post OBALIL rowno z podloga twoje tezy i teorie - cieszy mnie to bo jak sie okzalo moje spostrzezenei dotyczace dzwieku okzaly sie sluszne
co do panskiego miejsca pracy - nie wiem jak to jest ale panski szef chyba by sie nie ucieszyl z wypowiedzi swojego podwladnego utrzymanych w tym tonie - ja tego nie zrobie ale zapis tego watku mozna 'przeslac przyjacielowi' - i blyskotliwa kariere szlag trafi
swoja droga cos marnie sie tym dvd zajmujesz skoro o ac3 wiesz tyle ze jest
jeszcze nikt nie obrazal adminow tytaj tak dlugo i nie wylecial
wg. 'gory' panski czas (jakze cenny) juz tu sie skonczyl
mimo wszystko ciekawy ten post - merytorycznie i nietylko - dawno tu takich nie bylo
a ja przyznam sie szczerze ze pozyczylem od kolezanki 'the nightmare before christmas' (plyta sprowadzona z USA) odpalilem u siebie (dvd-pioneer, starenki telewizor SONY, kolumny sonus faber) i jakos film nie zasuwal jak maly samochodzik - dzwiek czysty i stabilny (a zapewniam ze takie niuanse wychwytuje bez jakis specjalnych problemow)
wiec nie mam juz watpliwosci