Dyskusja: SolidShield ?
Podgląd pojedynczego posta
Stary 27.10.2008, 11:23   #13
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez onimusza666 Podgląd Wiadomości
Nie muszę czekać 20dni ,zamontowałem obraz z DTp do DTl i działa!spróbuję jeszcze dziś nagrać na płytkę RW Alcoholem tylko jaki ustawić profil??
Powiedz mi jak zrobić obraz na płytę i czym?Kopiuj Dane?Tak żeby płyta w napędzie była widoczna jako obraz?sorki ale tak rano nie chce mi się myśleć
Nero-kopiuj dysk dvd nie działa prosi o inną płytę
To proste wypalasz jak dane jezeli Nero to DVD-ROM(iso) do 2Gb,a powyżej 2Gb to DVD-ROM(UDF)

SolidShield ?-a1.jpg

SolidShield ?-a2.jpg

SolidShield ?-a3.jpg
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post