Podgląd pojedynczego posta
Stary 27.10.2008, 17:47   #113
seku
Moderator
Zlotowicz

Data rejestracji: 01.12.2004
seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
zgodnie z tym co powiedzieli to mają nagrać jeszcze jeden album i koniec już nie pamiętam gdzie o tym czytałem

Tom wspominał ze już jest powoli za stary na headbanging

ale po ostatnim koncercie na Słowacji to nie wiem czy widziałem na pewno Slayera bo to co pokazali na ostatnim koncercie w Spodku to całkiem inna bajka...

ale w sumie jak zagrają niedaleko to pewnie pojadę

tymczasem najbliższy koncert na który już mam bilet i się wybieram to oczywiście Metallica
http://www.eventim.de/cgi-bin/TINFO....=262939$536148

jak by kogoś interesowało to bilety były po 127,-EUR

Ostatnio zmieniany przez seku : 27.10.2008 o godz. 17:51
seku jest offline   Odpowiedz cytując ten post