Podgląd pojedynczego posta
Stary 03.11.2008, 22:08   #119
Arepo
Guru

Data rejestracji: 01.10.2004
Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez pops Podgląd Wiadomości
Ci to się twardo trzymają, ciągle wydają to samo tylko z okładką w innym kolorze. Mimo, że mam kilka płyt to jestem prawie pewien, że na sam słuch bym nie rozpoznał co właśnie włożyłem do cedeka.
Slayer-a znam wyśmienicie do Seasons In The Abyss i dotąd choćby po samym brzmieniu łatwo rozpoznać który to album, później wszystko jakoś się zlało i straciło wyrazistość (przynajmniej dla mnie) ...

ale to jest pułapka w którą wpada niestety wiele zespołów, nagle okazuje się, że trudno jest wypłodzić coś we własnym stylu i jednocześnie odkrywczego na kolejnym 6,7,8 ... albumie

niestety najwięksi i najlepsi przegrywają w tej walce, choćby nowy album Malmsteena jeśli ktoś słyszał, nawet okłada już była , cóż nikt nie jest wiecznie młody, świeży i odkrywczy, trzeba się z tym pogodzić

pozdrawiam