Podgląd pojedynczego posta
Stary 04.11.2008, 18:51   #1427
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez ed hunter Podgląd Wiadomości
OK. Doczytałem sobie, ale jak coś sygnalizujemy, to napiszmy o co chodzi, bo ja np. nie mam pojęcia ile ta gra może kosztować, jak widać masa innych ludzi też nie. Co innego jak d.ebil próbuje sprzedać starą nagrywarkę za 200 złotych - wtedy tylko d.ebile są zagrożeni. Nieważne, ważne jest jedno - głupiego cwaniaka pewnie jutro zapną w kajdanki i będzie bardzo zdziwiony
Też na początku nie wiedziałem, ale rzut okiem na ilość komentarzy i średnią cenę na Allegro wyjaśnił sprawę

Swoją drogą to ludzie, którzy zdecydowali się na zakup zasłużyli, żeby stracić te kilka złotych. Bo to albo cena za głupotę (i tak dość niska), albo co gorsza - za świadome oszustwo. Bo jeśli ktoś widzisz sprzedającego 100 egzemplarzy gry w cenie znacznie poniżej rynkowej (i podejrzewam, że hurtowej), to źródłem może być jedynie kradzież albo inne oszustwo. Świadome wspomaganie takiego delikwenta również na karę zasługuje..

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post