Podgląd pojedynczego posta
Stary 07.11.2008, 16:18   #7728
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez demek Podgląd Wiadomości
golota mial problemy z reka od dawna
powalil go raz wiec andrju sie otrzasnal wiec sadze niestety, ze z kontuzja to nie sciema i dalej bedziemy go ogladac...
Tego mu nie odbieram, kontuzję mógł rzeczywiście mieć. Ale na pewno jak nie miał, tak dalej nie ma serca to walki. Sorry, ale to nie pierwszy taki przypadek, nawet nie drugi, nie trzeci.. W przypadku tego boksera to już nie są wyjątki, to jest reguła.

To przykre i w sumie nie mam ochoty nawet tego pisać, bo zwykle wkurzają mnie krytyczne komentarze wobec naszych sportowców, którzy osiągają sukcesy, a czasem powinie im się noga (typu najczęstsze w stosunku do Małysza i Kubicy). Ale Gołota dostał już naprawdę tak wiele tych szans i kredytu zaufania..

Jeśli chce dalej próbować, niech to robi, szanuję ludzi, którzy pomimo porażek, dążą do wyznaczonego sobie celu. Ale nie podoba mi się forma, zapowiedzi, że co to teraz nie będzie itp. To jest już po prostu po raz któryś niesmaczne..

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post