Podgląd pojedynczego posta
Stary 08.11.2008, 16:02   #786
seku
Moderator
Zlotowicz

Data rejestracji: 01.12.2004
seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
moja rada taka jak masz brać GF 8600 to z 256ram bo ta karta jest za słaba do 512ram

PDC E5200 (pamiętaj jak trafisz na marna sztukę szybko łapie wall i nici z dobrego OC)to dobry wybór jak chcesz dołożyć to tylko do E8xxx lub ew. Q6600 obecnie są w dobrej cenie

jeśli myślisz o OC to wiadomo dobry wiatrak + zainwestuj w pamięci 1066 wtedy masz pewność ze one cie nie będą ograniczały np OCZ lub Kingstony

dysk jak napisał @andrzejj9 320 tylko Samsung F1 nic w tej pojemności nie jest szybszego

jeśli chodzi o MB to nie mam przekonania do Asusa możliwe ze kiepsko trafiłem w każdym bądź razie jeśli OC to tylko x38 i x48 bo P45 nie warto kasy lądować lepiej dobra MB na P35 np. tego Gigabyte którego wymieniłeś