@dysk
tez bym wolal Samsunga 320GB HD322HJ, ale w krakowskich sklepach jest srednio dostepny, a przez neta srednio mi sie chce kupowac (pozniejsza gwarancja etc, etc). a spinac dwie 640tki w raida to chyba bezcelowe, po co mi ponad 1 TB
@zasilacz
a moze by tak np ten:
MODECOM kosztuje jakies 110-120 zl. zaoszczedzilbym troche, a moze wystarczy ?
@plyta
wlasnie tu mam spory problem, nie wiem czy oplaca sie dawac za plyte kolo 400 zl. dobra dzwiekowka w gigabyte to dla mnie spory plus. Asus P5K jak jeszcze byl w sklepach w krakowie to stal kolo 250 zl, to bylby chyba fajny wybor za ta cene, teraz juz sam nie wiem co brac. co w okolicach 250-350 zl byloby najlepszym wyborem ?
@obudowa
pewnie wybiore cos w sklepie na miejscu, bo moja stara buda sie juz do niczego nie nadaje. pewnie bede patrzyl jedynie wizualnie
@ram
ale nie wiem czy potrzebne mi az 4 gb. visty na razie nie planuje, moze po kolejnych service packach. a windows xp 64bity tez widzi powyzej 3gb ram, no nie ? tylko nie wiem jak systemu 64 bitowe sie spisuja na obecnych aplikacjach. teoretycznie moglbym wziac 2*1gb kingstona, ale slyszalem ze lepiej dorzucic do czegos markowego jak: patriot, geil czy wlasnie ocz.
@procek
do e8xxx to juz trzeba by bylo sporo jednak dorzucic, przekroczylbym budzet. wiec pewnie zostane przy tym dual corze.