Podgląd pojedynczego posta
Stary 13.11.2008, 21:01   #18
VIZZARD
Kodex 3 - Wyrok Zapadł

Data rejestracji: 02.01.2004
VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez Patrix Podgląd Wiadomości
Trzeba było go męczyć nonstop a nie odpuścić sobie i przypomnieć po x czasie dopiero po natknęciu się przypadkiem na aukcję...

Prawda jest brutalna - za 70zł nie dasz rady go ruszyć. Zagrozisz to Cię pozwie, za zaczepianie też może Ci sprawę założyć i to on będzie górą bo mu nic nie udowodnisz a on Tobie tak

Był tu jeszcze inny taki...
Nie masz racji, że nie dasz rady go ruszyć...

Tylko ja po prostu nie chcę

To już było poruszane poprzednio - ale tylko przypomnę

Będąc na forum trochę się do ludzi przyzwyczajasz, żeby nie powiedzieć - zżywasz

To nie jest jakieś tam oszustwo czy wyłudzenie przez osobę z allegro czy innego sklepu

Można powiedzieć, że w pewnym sensie darzyliśmy się sympatią

Dlatego to po prostu boli bardziej i tym bardziej dziwi

Po takich akcjach coraz mniej ufasz ludziom, a hasło TRUST NO ONE niestety umacia się na swojej pozycji

Wyobrażasz sobie stada ludzi patrzących na siebie wilkiem i spode łba, nieufnych wobec siebie?

A spowodowane jest to właśnie takimi zachowaniami

To nie o pieniądz idzie, bo są po prostu inne trochę wartości - może ty tego nie zauważasz siedząc przed monitorem i klepiąc swoje mądrości

Chodzi o to, że po takim czasie kogoś nie stać na zwykłe przepraszam...

Zresztą tak naprawdę to mam to w dupie, a ten temat jest tylko ironią z powodu przykrości

Ale założony po to by niektórym otworzyć oczy, bo do dziś dnia nie wierzą, że coś takiego miało miejsce...