Podgląd pojedynczego posta
Stary 22.01.2003, 08:59   #3
grzeniu
XV1100

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Z tym biosem to moze byc tak jak z wersja 1.0A do 524E, to jest bios fabryczny i nie bylo tego w necie a tez ludzie w swoim czasie szukali i bezskutecznie. O ile wiem to z teaca nie da sie wyciagac biosu jak np z liteona czy LG wiec nie dziw sie ze nikt ci sie nie zglasza z pomoca. Jeszcze pytanie, czy opinie nt tego biosu sa sprawdzone i pewne bo ja jakos nie jestem przekonany po tych raptem 2-3 postach tu na forum ze ponoc kopiuje najnowsze SD. Ja moze sprobowalbym zapytac w serwisie teaca, niekoniecznie majac zamiar korzystac z ich uslug, czasem mozna dowiedziec sie rzeczy ktorych dlugo szuka sie w sieci, jak to mowia pytanie nic nie kosztuje.