Podgląd pojedynczego posta
Stary 17.11.2008, 02:21   #8404
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Takiego Mamie z lubelskiego salonu Chevroleta przytargałem...

-chevrolet_aveo_08.jpg

No dobra, nie do końca takiego, brakuje mu alufelg i przednich halogenów Ale lakier identyczny, czerwony metalik. Niby lakier nieco droższy, ale przez to samochód wygląda naprawdę ciekawie (a mówię to ja, który za kolorem czerwonym nie przepadam).

Silnik 1.2 16V @ 84KM, akurat na dojazdy do pracy - ekonomiczny, a przy sporej dawce uporu można zaryzykować twierdzenie, że do pewnego stopnia dynamiczny, w każdym razie jak na samochód tej klasy.

I teraz tylko kwestia tego, żeby działał jak należy, bo reszta rodziny myślała o Fabii, a tylko ja się wyłamałem (mając za sobą pare kkm 54-konną Fabią również z silnikiem 1.2)

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post