Podgląd pojedynczego posta
Stary 17.11.2008, 09:36   #27
icemac
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.02.2003
icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez andrzejj9 Podgląd Wiadomości
Interesuje mnie teraz z drugiej strony - jak najskuteczniej szukać w internecie firmy znając jej pewne cechy - czyli taki cross-search.

Przykładowo:

- firma ma korzenie amerykańskie
- zajmuje się obrotem pieniędzmi (bez szczegółów - jakiś fundusz, bank,..)
- ma powiązania z przemysłem naftowym
- jakąś część działalności prowadzi w Kopenhadze.

W jaki sposób mając takie dane można spróbować znaleźć nazwę firmy (czy w ogóle jakieś dokładniejsze informacje). To tylko przykład (choć fakt, że akurat mnie interesuje), natomiast ciekawi mnie to też w ogóle jako zagadnienie. Wiadomo, że pewnie google, ale poza 'plusami' i cudzysłowiami to w jaki sposób?
Cytat:
Napisany przez andrzejj9 Podgląd Wiadomości
Interesuje mnie teraz z drugiej strony - jak najskuteczniej szukać w internecie firmy znając jej pewne cechy - czyli taki cross-search.

Przykładowo:

- firma ma korzenie amerykańskie
- zajmuje się obrotem pieniędzmi (bez szczegółów - jakiś fundusz, bank,..)
- ma powiązania z przemysłem naftowym
- jakąś część działalności prowadzi w Kopenhadze.

W jaki sposób mając takie dane można spróbować znaleźć nazwę firmy (czy w ogóle jakieś dokładniejsze informacje). To tylko przykład (choć fakt, że akurat mnie interesuje), natomiast ciekawi mnie to też w ogóle jako zagadnienie. Wiadomo, że pewnie google, ale poza 'plusami' i cudzysłowiami to w jaki sposób?
deja-vu