Podgląd pojedynczego posta
Stary 23.11.2008, 10:39   #1958
VIZZARD
Kodex 3 - Wyrok Zapadł

Data rejestracji: 02.01.2004
VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez onimusza666 Podgląd Wiadomości
Witam! wiem o którego sławekj Ci chodzi ,dokładnie nie czytałem wszystkich odpowiedzi,jest tego sporo ,ale przewijają się tylko dwie marki-reszta to szajs! i oczywiście posiadanie 2napędów jest cool.Ja nigdy nie posiadałem nic innego jak LG więc nie mogę się wypowiadać,ale przeglądając te wszystkie fora wpadłem na genialny pomysł, na który jeszcze nikt chyba nie wpadł że będę miał 3(słownie-trzy)napędy!!! do odczytu-samsung.do zapisu pionieer.A do oglądania filmów i innego badziewia LG! Wtedy tamte super napędy się oszczędzają a resztę chłamu załatwia LG COOL -co nie?
Nadmienię że posiadam dwa puste miejsca w obudowie(thiftek) odpowiednio ''dziurawej''więc chyba się nie pogryzą jak będzie im trochę ciasno. Pozdro.
No wiadomo - im więcej tym lepiej, ale...

Trzy napędy to już przeszła przeszłość

Z takim podejściem to na pewno nigdy nie zostaniesz prawdziwym killerem...