Podgląd pojedynczego posta
Stary 24.11.2008, 10:33   #7
seku
Moderator
Zlotowicz

Data rejestracji: 01.12.2004
seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
nie jestem pewien

mówię o swoich doświadczeniach gdzie niby powinno u mnie działać a nie działa

amplituner jak i DVD zgodne z HDMI 1.3a i kabel tak samo konfiguracja ustawiona poprawnie ale niestety dźwięku niema w sumie nie przeszkadza mi to po mam po optyku a jest to to samo tylko jeden kabel więcej

co do XFI mam Creative X-Fi Titanium - Fatal1ty Champion Series i tez podpięte przez optyka wszystko gra DTS jak i DD

to co najbardziej sie mi podoba w Xfi to to ze potrafi na żywo z mp3. itp. przekodowywać do DD5.1

a czego osławiony Asus Xonar rzekomo lepszy nie potrafi
Dolby Digital z HDMI w laptopie-clip_2.png
Dolby Digital z HDMI w laptopie-20081124125.png

Ostatnio zmieniany przez seku : 24.11.2008 o godz. 10:39
seku jest offline   Odpowiedz cytując ten post