Tez ostatnio duzo myslalem o memorce... probowalem roznych sposobow zapisywania save'ow na pendrive (mialem tylko konsolke z mobdo760) najskuteczniejszym sposobem okazalo sie wsadzienie w otwor hamulca kawalka plastiku i zablokowanie czujnika klapki srubokr***281;cikiem (taka mala emulacja swap magic

) oraz u***380;ycie hd project (poniewaz nie posiadam klawiatury usb do radshella a mcsioemu_07f domyslnie zapisuje save na hdd wiec i edycja hex odpada). Ale ten sposob nie dziala z wiekszoscia posiadanych przezemnie gier. W koncu pojechalem do MediaMarkt i kupilem sobie memorke- dalem za ni***261; 69.90zl ale przynajmniej mam pewnosc ze mnie nie zawiedzie. Wiem ze na allegro takie niby oryginaly som o polowe tansze (i tak placilem karta a "czego oczy nie widza tego sercu nie zal"

) ale przynajmniej w ciagu 30min od zdecydowania sie na zakup pykalem ju***380; w resident evil save'ujac na nowo zakupionej memorce. Jak chcecie moge wrzucic foty opakowania i jego zawartoscie zebysie mogli sobie porownac z tymi z allegro.