Podgląd pojedynczego posta
Stary 25.11.2008, 19:05   #1974
VIZZARD
Kodex 3 - Wyrok Zapadł

Data rejestracji: 02.01.2004
VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez zet64 Podgląd Wiadomości
Witam,
muszę w miarę szybko kupić nagrywarkę i musi mieć Label Flash, czy znacie wyniki testów tych modeli i mozna stwierdzić która jest lepsza ?
Obie ponoć mają ten sam chip Nec'a i nie wiem którą brać, która ma lepszą korekcję błędów i , jest bardziej cicha i ma lepsze wyniki jeśli chodzi o "test owcy" bo zawsze robię kopię bezpieczeństwa płytek które kupuję i jest to dla mnie ważne. Jakoś nie udało mi się jeszcze odszukać wyników testów tych napędów a muszę coś kupić jutro. Wiadomo że niczego nie dowiem się w sklepie, stąd moje poszukiwania odpowiedzi na moje pytania tutaj właśnie... co pięć tysięcy par oczu to nie jedna i może gdzieś ktoś odkrył jakieś nowe testy z wyników których czegoś się dowiem .
O Pionku wiadomo że dobrze wypala, o którymś z poprzednich modeli Nec'a też tak wyczytałem, nie wiem jak teraz. Miałem kiedyś przy okazji zakupu całego kompa palnik Optiarc AD-7173A i po przeczytaniu wyników testów pozbyłem się go, nie miał jakiś strasznych problemów ale gdyby miały mi się trafić... wolałem sprzedać. Optiarc jest połączeniem Sony i Nec'a i stąd moje obawy co do nagrywarek Nec'a. Do Pionka musiałbym wrzucić inny firmware żeby mieć LF, kłopot w przypadku gwarancji, z modelem 111 byłem w serwisie kiedyś ale ze względu na ceny sprzętu to nie problem, najwyżej 8 dych do tyłu... Nec ma już Label Flash więc nie trzeba zmieniać. Ale to nie jest główny powód, musi być dobra, cicha, posiadać dobrą korekcję, dobrze palić i dobre wyniki w teście owcy. Tylko tyle

Będę wdzięczny za informacje,

pozdrawiam
Sprawdź TU