Podgląd pojedynczego posta
Stary 22.01.2003, 20:30   #21
grzeniu
XV1100

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Sprezyn napisa***322;(a)
:....Caly czas nie moge przebolec verbatimow DLP metal azo
czy pojawia sie jakies porownywalne nosniki do tego cuda?8)
No ja jeszcze ich mam troche do celow specjalnych, dobrzy ludzie na gieldzie mi radzili i kupilem karton i mowili ze trzeba bedzie czekac na cos nowego, bo pastele to przejsciowy erzatz, nawet mowili co to ma byc ale nie pamietam juz teraz. Tyle ze to bylo miesiac temu... Poza tym podpieram sie platinumami od Riteca i qrde tez mi sie juz koncza, bede musial wyskoczyc do wrocka tylko czasu nie ma Ponoc TDK reflexy sa porownywalne do metalazo tyle ze zawsze byly juz wykupione (poznawo bylem na gieldzie) i nie mialem okazji tego wyprobowac.