Podgląd pojedynczego posta
Stary 29.11.2008, 17:25   #829
seku
Moderator
Zlotowicz

Data rejestracji: 01.12.2004
seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
nr.1 ta płyta co podałeś to juz za nowa nie jest

ja bym woził taką Gigabyte GA-EP45-DS3R z tego względu ze bierzesz E5xxx a to 45nm czyli trzeba w miarę świeżej MB a P31 to za nowa nie jest

procka jak będziesz prał to żeby był z kasta ryki już pisałem wcześniej maja mniejszy Vid a co za tym idzie mniej się grzeją i maja większy potencja OC

jeśli nie myślisz o OC to bierz 800 Good Ramy CL 5-5-5-15 bo na CL 4 nie poczujesz różnicy tylko na mhz. a nie potrzebnie wydasz kilka złoty a lepiej je do MB dołożyć

co do grafiki mam takiego ale Golden Sample firmowe OC i po tym jak system załaduje stery to wiatrak zwalnia do około 30%

do tego konfigu styknie nawet 400W a firma to raczej nie ma znaczenia byle by był za co najmniej za 150zł