Cytat:
Napisany przez frog
No i trafilo na mnie :/
http://www.allegro.pl/item477173040_...densample.html
Gosciu sciemnia mi od miesiaca juz prawie. Ze tak juz wysyla ze tak ze tu mu wyskoczylo to ze nie mogl ze tamto. Teraz widze inne komentarze ze ludzie maja z nim problemy:/
I moje pytanie ile sprzedawca ma czas na wysylke ? Zaznaczam ze wplacilem $ zaraz po wygraniu aukcji i dodalem koszt przesylki kurierskiej... A tyle czasu mija i nic. Wczoraj podal mi jakis numer przesylkki ze niby juz wyslana. Oczywiscie zadzwonilem do UPS i nie maja nadanej takiej przesylki:/ Jak goscia uwalic ! no i odzyskac 500zl :/
Kurde a moglem nie placic z gory... ale mialems sytuacje ze bardzo zalezalo mi na szybkiej wysylce no i masz kuwa "SZYTBKOSC" ehh :/
|
Proste : Drukowac wsystko (rozmowy, emailem, adresy, telefony, nr IP jak masz itd.), isc na policje, zglosic na Allegro (teraz jest program ochrony kupujacego wiec mozna poczytac i z niego zrobic użytek jezeli sie lapiemy. Generalnie sprzedawca ma chyba 14 dni na wysylke jezeli sie myle prosze mnie poprawic. Napisz do goscia ze ma jeszcze 1-2dni na pokazanie orginalu dokumentu z wysylki jak nie to zaczynasz dzialac w odpowiednich organach.
Nie bac sie i dzialac nie mozna tego tak zostawic.
Powodzenia