Podgląd pojedynczego posta
Stary 02.12.2008, 22:01   #9
yahol
Głupi Yasio

Data rejestracji: 27.05.2003
yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>
Ja tak od rzeczy, ale postaram sie w temacie:
-w kieszeniach zewnetrznych, wazna jest elektronika. Nawet najwazniejsza.
Mozna szalu dostac jak kieszen nie chce sie zamontowac, za ktoryms podlaczeniem, lub na nowym, obcym kompie.
(i tu sie zgadzam z przedmowcami i samym soba, bo twierdze, ze kieszenie Wellanda maja najlepsza, stabilna elektronike)
-40 mb/sek - piekna teoria niczym nie poparta. Swoja droga kopiujac pliki po 4 GB po USB to mozna osiwiec.
Wiec albo eSATA albo FW. Po USB to mozna sobie kilka zdjec albo dokumentow kopiowac.
-dysk 7200 czy 5400 nie ma roznicy widocznej, a 5400 grzeje sie mniej.
-i Wellandy jako ze zrobione z aluminium same w sobie sa dobrymi radiatorami dla dysku.
(no chyba, ze masz kupe kasy i kupisz pasywnego użebrowanego Zalmana robionego na zamowienie.
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji!
yahol jest offline   Odpowiedz cytując ten post