Dyskusja: mBank - zawodzi :(
Podgląd pojedynczego posta
Stary 02.12.2008, 22:04   #85
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
No ja też się naciąłem na tą wczorajszą niedostępność serwisu, chociaż oczywiście nie miałem takich problemów jak ty. Przykre to i bardzo źle świadczy o banku. I cholera.. tak, jak zwykle puszczam mimo uszu różne narzekania na obsługę, bo to, a tamto, tak ta historia mnie przekonuje i będę ją miał w pamięci. Mam nadzieję, że nie jest to początek spadku jakości usług tego banku, ale..

Tymczasem ja napisałbym do nich jeszcze oficjalnego maila z oczekiwaniem, aby pieniądze zostały natychmiast przywrócone na konto wraz z przeprosinami za zainstniałą sytuację. Jeśli nie dostosują się do tego, to może warto przypomnieć sobie dokładnie regulamin i sprawdzić, co dalej można z tym zrobić.

A oprócz tego.. ja po czymś takim chyba poważnie rozważyłbym zmianę banku..

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post