Podgląd pojedynczego posta
Stary 03.12.2008, 00:51   #2016
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Talking

Cytat:
Napisany przez VIZZARD Podgląd Wiadomości
MTBF to blef

Nikt tego nie zmierzył, bo nikt na to nie zwraca uwagi w normalnym użytkowaniu

A podawanie tego parametru przez producenta to groch z kapustą

Zazwyczaj nagrywarki albo psują się od razu albo zaraz po gwarancji

Albo chodzą dłuuuugie długie lata i nie chcą paść

No ale rozumiem, że po diodzie, warto czymś zaskoczyć tak na dzień dobry

Zastanawia tylko jedno: czym jeszcze można zaskoczyć?

Kształt przycisku?

Albo wracają z serwisu z adnotacją, że nie wykryto opisanego problemu, przy następnym niewykrywaniu płyt, dostają mocno z piąchy w tackę, w czasie zamykania - tak to zdiagnozowałem - tacka się źle domykała, i działają dalej, poprawnie i szczęśliwie, jak ruski telewizor...

Nie robię sobie jaj (za bardzo) ale tak wyglądała moja ostatnia przygoda z nie specjalnie działającym Liteonem - serwis oddał, że dobry, chyba 3 wsadzenie płyty - nie widzi, jak mu nie zap....ę (dużej sumy nie ryzykowałem ) i jak ręką odjął, już ze 2 miesiące ok.

Nie róbcie tego w domu sami
ed hunter jest offline