Podgląd pojedynczego posta
Stary 03.12.2008, 09:29   #1
icemac
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.02.2003
icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez romanesco Podgląd Wiadomości
Czyli co, masz do wyboru jedynie EURO (SCART) i Component. Lepszym połączeniem będzie Component (lepsza jakość obrazu).

EDIT: Albo coś takiego:
http://www.skymedia.pl/0sklep/produc...roducts_id/305
widziałem to, ale:

- wyczytałem że ta przejścówka to "pic na wodę" bo euro przecież nie przenosi cyfrowego sygnału - a taki jest na jednym z wtyków RCA

a gdzie indziej jest napisane, żę to to samo - co się już samo z sobą gryzie

P.S.
wyczytałem też że po kablu Euro obraz jest lepszy niż nawet po s-video to chyba skądś załatwię pełne euro nim kupię

@romanesco
w dvd mam
- euro
- s-video
- compositive

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online