|
Kombinacja Win + L wylogowuje aktualnego usera bez zamykania programów, wraca sie do okna logowania, w ktorym wybierasz usera i sie logujesz (o ile masz więcej niż jeden profil w kompie)
__________________
Poprzedni opis: Był i się zmył.
Teraz jestem tu: monter.techlog.pl
CHCIAŁĘ BYŚ MODERATORĘ ale sresyknofałę... Bedę PREZYDĘTĘ !!!
"Głupota, którą widzimy u drugich, na ogół podnosi nas na duchu"
|