Podgląd pojedynczego posta
Stary 04.12.2008, 10:07   #28
icemac
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.02.2003
icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez romanesco Podgląd Wiadomości
Jedyna rzecz, która mi jeszcze przychodzi do głowy, to sprawdzić jeszcze raz, czy masz poprawnie ustawione źródła sygnału w menu odtwarzacza i telewizora (w DVD odpowiednie źródło sygnału wyjściowego) w TV (odpowiednie źródło sygnału wejściowego).
to już sprawdziłem i jak napisałem poprzednio - jest lepiej, ale nie tak jak nawet z 720p

nie mówiąc o 1080p

dzięki za rady

i jakoś będę musiał się chyba przesiąć na HD bo Ronin chyba nie jest w stanie "wypluć" porządnego sygnału - tani był, ale do dziś czyta wszystko