Dyskusja: Predkosci zapisu
Podgląd pojedynczego posta
Stary 23.01.2003, 00:56   #29
-Sid-The-Rat=>
Kocham Paskudy, Świntuszę

Avatar użytkownika -Sid-The-Rat=>

Data rejestracji: 30.03.2002
-Sid-The-Rat=> niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
a ja proponuje pozbyc sie pana imperatora... jak na szefa ktory ma sporo pod soba to zadziwiajac malo wie... i jest wyjatkowe chamidlo i prostak

imperatorze - g... mnie obchodzi czy jestem dla ciebie godzien czy nie - nie chcesz znac mojej opini o tobie (dodam ze jetes pierwsza osoba ktorej zdanei na temat mojej pracy jako moda mnie nie interesuje...)

seba - widzisz szkoda twojego wysilku

grzeniu - mam nadzieje ze nie placzesz amigo po tym jak cie ten 'autorytet' objechal... lacze sie w bolu - moze razem z tego wyjdziemy

topica nei kasowac - jest to kolejny przyklad dresiarswa obyczajowego - szkoda ze taki element pelni w tym kraju role kierownicze - bo to i w lape da bez oporu, i wezmie kiedy trzeba, i z bandziochem sie spotka... szkoda slow...

amen - jakbys chcial na mnie pobluzgac - zapraszam na 'prywatna wiadomosc'... chetnie poczytam i przemysle ew. uwagi

a koledze fido nie ublizaj - sam zadales pytanie na poziomie pieciolatka, nie szukajac wykazales sie samodzielnoscia czterolatka a kulture masz na poziomie dwutygodniowej kanapki z serem

milego dnia zycze

Ostatnio zmieniany przez -Sid-The-Rat=> : 23.01.2003 o godz. 02:59
-Sid-The-Rat=> jest offline