Podgląd pojedynczego posta
Stary 04.12.2008, 12:27   #477
romanesco
Guru

Data rejestracji: 01.08.2007
romanesco jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>romanesco jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>romanesco jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>romanesco jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Cytat:
Napisany przez ro29 Podgląd Wiadomości
[...]
Mam dwa pytania - może ktoś coś doradzi - ile wynosi standartowa gwarancja producenta na BC700/900 ? Bo niektórzy sprzedawcy dają 12 a inni 24 miesiące ?
Nie ma teraz standardowych gwarancji. Tak było za "komuny". Teraz to każdy daje ile chce. Jeden więcej, drugi mniej. To wyłącznie jego decyzja.

Cytat:
Napisany przez ro29 Podgląd Wiadomości
I druga kwestia - spotkał się ktoś z akumulatorkami Technoline ? Pomiędzy samą BC-900 a kompletem z 4x aku 2700 Technoline jest około 10 zł różnicy - warto więc kupić taki komplet czy lepiej samą ładowarkę a akumulatorki osobno (chyba, że uda mi się zregenerować moje zniszczone przez MW 8168 ...)
Z góry dzięki za pomoc !

Pozdrawiam wszystkich !
ro29
Nie spotkałem się z Technoline. I nie wiem ile są warte. A jeśli różnica w cenie niewielka to bym zaryzykował Przy okazji sprawdzić można ile są warte.
romanesco jest offline   Odpowiedz cytując ten post