Podgląd pojedynczego posta
Stary 04.12.2008, 16:46   #490
ro29
Guru

Data rejestracji: 27.01.2005
ro29 niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez Zetoxa Podgląd Wiadomości
a na co ci gwarancja,
(...)
??

Gwarancja jest po to, żeby przez określony okres czasu być spokojnym i jeśli nastąpi awaria lub problemy to mieć mozliwość bezpłatnego ich usunięcia (pomijam koszty np. odesłania czy zawozu do serwisu) - przecież to chyba każdy wie !! A po drugie - to też swoiste potwierdzenie przez producenta, że odpowiada za to co wyprodukował (wiem, że w dzisiejszych czasach w większości to iluzja - ale tak powinno być !!).

Ja rozumiem - jeśli kupujemy coś za 20-30 ... a może i 40 zł - to sam czasem zamiast męczyć się z gwarancją kupuję nowe ... ale tutaj mówimy to urządzeniu za 100-130 zł - więc - jak dla mnie - to już nie są małe pieniądze (i nie jest w tym momencie ważne czy kogoś stać na kolejny zakup czy nie) - chodzi o zasady !

A że nie słyszałeś o popsutej BC-700 ... ja może o popsutej to chyba też nie - ale o problemach owszem ... nie ma możliwości żeby sprzęt w dzisiejszych czasach był w 100 % niezawodny ... nie mówiąc już o egzemplarzach BC-900 które wybuchały - żeby nie ten fakt, to w ostatnich tygodniach bym już kupił tą BC-900 - ale nie chcę stracić wzroku lub być poranionym ... ponoć była to wina oprogramowania i w wersji BC 33 to usunięto - ale pewności nie ma

ro29

ro29 jest offline   Odpowiedz cytując ten post