Witam !
Cytat:
Napisany przez romanesco
 kilka miesięcy, mówisz. No ja też ją mam kilka, ale czy jest niezawodna to trzeba poczekać dłużej, może rok  Wtedy się przekonamy 
|
Racja, racja - mój pierwszy egzemplarz MW 8168 GS też przez ponad pół roku działał bardzo dobrze - jakby poszukać w archiwum tegoż tematu to sam ją w połowie 2005 roku chwaliłem i polecałem
Cytat:
Napisany przez Zetoxa
dużo szkodników z naszego forum ma BC-700
nikomu nie padła jeszcze
|
OK - jest to jakiś przegląd świadczący, że to dobry produkt - ale nie można uogólniać - ile procent ze sprzedanych tych ładowarek jest w rękach użytkowników Forum - może z 0,001 ?
Cytat:
Napisany przez grzeniu
Na żadną chińszczyznę nie ma gwarancji, tzn jest ale od sprzedawcy bo tak wymaga nasze prawo.
Odpowiednia cena załatwia wszystko.
|
Upss - ale chyba nie tak do końca - owszem na typową chińszczyznę "no name" to owszem - tak jest, że sprzedawcy/dystrybutorzy dają gwarancję.
Ale na produkty "normalnych" firm z Europy czy USA itp. - które produkują w Chinach - to przecież nadal one lub ich lokalni przedstawiciele udzielają gwarancji.
Cytat:
Napisany przez Zetoxa
nikt nie miał z nią problemu,
|
Polecam Google
Cytat:
Napisany przez sobrus
(...) Dla przedłuzenia życia powinno się wyciągać zasilacz z kontaktu jak nie jest używana.Ale pewnie nikomu sie nie chce...
|
Cytat:
Napisany przez Zetoxa
(...) żebyś wiedział, nikomu się nie chce
|
To miały być żarty ?
To Wy nie odłączacie urządzenia, które nie ma wyłącznika od zasilania po zakończeniu pracy

Ja sobie nie wyobrażam tego ...
Pozdrawiam
"
Nikt"