Podgląd pojedynczego posta
Stary 04.12.2008, 18:53   #495
ro29
Guru

Data rejestracji: 27.01.2005
ro29 niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez Zetoxa Podgląd Wiadomości
od półtora roku nie wyłączam
i żyję
Znam takich co telewizory wyłączają tylko jak wyjeżdzają na wakacje ... albo nawet i nie ... i też żyją

Ale ponieważ w przypadku tej ładowarki podłączamy zasilacz, który jest osobny ... to ja bym się po prostu bał że się przegrzeje i nastąpi awaria, pożar itp.

Ale tak się składa, że troszkę na elektronice się znam - i jest to nie tylko moja opinia - bo swego czasu dyskutowałem z kolegami na ten temat - i dla własnego bezpieczeństwa należy jak najmniej urządzeń nieużywanych pozostawiać na czuwaniu czy włączeniu np. zasilacza.

Pomijam już kwestie oszczędności czy właśnie przedłużenia żywotności ...

A sprawa jest o tyle istotna, że w dzisiejszych czasach wiadomo jak produkty w większości są projektowane i produkowane - "byle taniej i byle było"

To tyle ode mnie ...

Pozdrawiam
ro29
(czyli "NIKT" )

EDIT:
@sobrus
Akurat u mnie tylko ja używam ładowarki - i na dzień dzisiejszy tylko do ładowania akumulatorków do cyfrówki.
Ale wiem, że w przypadku kilku użytkowników mogą być problemy z odpowiednim podejściem do sprawy ...
A co do gwarancji - moje pytanie związane było z tym, że myślałem, że w przypadku jednak jakiejś "konkretnej" firmy jest to z góry przypisane ...

Ostatnio zmieniany przez ro29 : 04.12.2008 o godz. 19:05
ro29 jest offline   Odpowiedz cytując ten post