Cytat:
Napisany przez Zetoxa
od półtora roku nie wyłączam 
i żyję 
|
Znam takich co telewizory wyłączają tylko jak wyjeżdzają na wakacje ... albo nawet i nie ... i też żyją
Ale ponieważ w przypadku tej ładowarki podłączamy zasilacz, który jest osobny ... to ja bym się po prostu bał że się przegrzeje i nastąpi awaria, pożar itp.
Ale tak się składa, że troszkę na elektronice się znam - i jest to nie tylko moja opinia - bo swego czasu dyskutowałem z kolegami na ten temat - i dla własnego bezpieczeństwa należy jak najmniej urządzeń nieużywanych pozostawiać na czuwaniu czy włączeniu np. zasilacza.
Pomijam już kwestie oszczędności czy właśnie przedłużenia żywotności ...
A sprawa jest o tyle istotna, że w dzisiejszych czasach wiadomo jak produkty w większości są projektowane i produkowane - "byle taniej i byle było"
To tyle ode mnie ...
Pozdrawiam
ro29
(czyli "NIKT"

)
EDIT:
@
sobrus
Akurat u mnie tylko ja używam ładowarki - i na dzień dzisiejszy tylko do ładowania akumulatorków do cyfrówki.
Ale wiem, że w przypadku kilku użytkowników mogą być problemy z odpowiednim podejściem do sprawy ...
A co do gwarancji - moje pytanie związane było z tym, że myślałem, że w przypadku jednak jakiejś "konkretnej" firmy jest to z góry przypisane ...