Witam, posiadam konsole PS2 mogel SCPH 90004 CB kupiłem w auchan za 380 dzika w zestawie z singstarem (btw wypasiona giera imprezowa

) Na poczatek chciałem uzywac swap magica, ale kolega mi powiedział że jest coś takiego jak FMCB i ze mi to zrobi, zebym tylko mu dał memorke. Wiec kupiłem karte sony 8mb, wgrał mi na karte najnowszy wypust FMCB w wersji 1.8, wygląda to u mnie nastepująco
http://s39130.ps.pl/DSC00581.JPG (sory za tego kolesia w tle ale miałem PIPa wł.

) i teraz pojawia sie mój problem:
w związku z tym ze ten koles co mi wgrywał FMCB na karte i nie wgrał ESR to chciałem to sam zrobić, robiłem wszystko co w tych tutorialach bylo napisane i jak odpale płyte z plikami to mi sie pokazuje czarny ekran i nic sie dalej nie dzieje, mam nadzieje że to nie jest kwestia konsoli? tylko ze to mój jakiś błąd, moze macie na to jakieś rozwiązanie?
pozdr
UPDATE: własnie rozmawiałem z gosciem co mi robił tą karte i powiedzial że wgrywał tam esr'a i ze u niego wszystko smigalo, wiec nie wiem o co chodzi.... Mam na karcie tylko 2 foldery: SYS-CONF i BOOT oraz jeden plik Free McBOOT