Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.12.2008, 09:28   #363
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez romanesco Podgląd Wiadomości
Jakie piloty (te, które były w ofercie?) i jakie wrażenia?

EDIT:
Dla przypomnienia:
http://forum.cdrinfo.pl/f5/jutro-w-l...tml#post931678

Kupiłem ten testerek. Wszystko było dobrze ok. miesiąc temu, jak sprawdzałem baterie. Wczoraj chciałem sprawdzić inna baterię i... klops. Tester przestał działać. Sądziłem, że bateria wyczerpana i to dlatego. Ale nie. Nie wskazuje nawet baterii, która działa w latarce i na pewno jest dobra i nowa. Co robić? Reklamować czy dać sobie spokój? Może rzucą kiedyś znowu i wtedy kupię następny.
Jak masz paragon, to trzeba pójść do dowolnego Lidla i za chwile będziesz miał nowy tester, gdyby się okazało, że nie mają w magazynie, to zwrócą kasę.
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post