Podgląd pojedynczego posta
Stary 09.12.2008, 00:36   #842
seku
Moderator
Zlotowicz

Data rejestracji: 01.12.2004
seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
zgadza się jeśli nie mówimy o wyskoim OC w kierunku do extremalnego do zwykłej pracy P35 w kierunku p45

nie po to kupiłem x48 żeby teraz nie wyciskać ostatnich potów z ram i procka czekam na tego E5200 z komputronika zobaczymy na ile poleci

moje Kingstony 4x1gb nie idą więcej jak 1240mhz ale to już 2,5v z nawiewem za***iście się i tak grzeją już

24/7 latają przy 1200 2,35v

kiedyś myślałem nad WC ale po przemyśleniach za dużo kombinacji efekty na pewno by były lepsze ale musiał bym zdemontować i pociąć heat-pipe z sekcji zasilania procka od NB I SB wtedy raczej po gwarancji by było

Ostatnio zmieniany przez seku : 09.12.2008 o godz. 00:38
seku jest offline   Odpowiedz cytując ten post