Podgląd pojedynczego posta
Stary 09.12.2008, 02:40   #731
joujoujou
Administrator
Zlotowicz

Data rejestracji: 15.05.2004
joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez ed hunter Podgląd Wiadomości
Za to Twoja złośliwa strona, co kliknięcie zmniejsza rozmiar okna przeglądarki, aż zostają same paski

Mam ustawione otwieranie nowych okien w kartach i zezwalam stronom na zmianę rozmiaru okna

A tak na temat, to zdjęcia super
Zmień rozszerzenie zarządzające skryptami, bo u mnie wszystko działa jak powinno.

A tak na temat, to napiszę coś nie na temat, bo nie mogę znaleźć, gdzie dyskutowaliśmy o słonym żarciu dla ptaków.

Cytat:
[...] Nie można wykładać pokarmu zawierającego sól, bo nawet nieduże jej ilości są niebezpieczne dla ptaków, gdyż ptaki nie mają zdolności usuwania jej nadmiaru.
Ich nerki nie potrafią wytwarzać moczu o większym stężeniu osmotycznym niż stężenie krwi - nie mogą więc usunąć dużego nadmiaru soli. Ptaki nie mają gruczołów potowych, toteż nadmiar soli nie może też być usunięty z potem.
[...] wyjątkiem są pewne gatunki ptaków morskich posiadające specjalne gruczoły nosowe , dzięki którym mogą wydalać nadmiar soli oraz pewne łuszczaki żyjące na słonych bagnach. Dla naszych ptaków nadmiar soli stanowi śmiertelne zagrożenie. [...]
Prywatne wiadomości lub przez komunikatory będą ignorowane.
joujoujou jest offline   Odpowiedz cytując ten post