Podgląd pojedynczego posta
Stary 09.12.2008, 03:43   #732
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Ponieważ nie mogę trafić na specjalne orzeszki, więc do niedawna moczyłem solone, długo i w kilku wodach - zupełnie pozbawiałem je soli - ja jej w smaku nie czułem. Ale pojawił się kłopot, po odsoleniu trzeba było je suszyć w piekarniku, bo inaczej pleśniały w karmniku. Latem nie było z tym problemu, bo schły w upale, wietrze i słońcu momentalnie.

Teraz kupuję fistaszki w łupinkach, prosto z wora, nie są solone, są prażone. Biorę 2 miski i obieram tym żarłokom
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post