heh moja radość niestety nie trwała zbyt długo
na drugi dzieńwłączyłem komputer i zabieram się za ściąganie a tu kicha

.... dalej gubi klatki ponieważ nie wierzyłem że przedwczoraj miałem zjawy przed oczyma moimi i świadków więc siadłem i na karteczce powoli spisywałem co ja takiego uczyniłem na moim komputerze co mogło i nie powinno mieć wpływu na capturing
po dwóch godzinach eksperymentów znalazłem jeszcze jedną przyczynę:
otórz do poprawnego działania tejrze karty jest wymagane:
1. zainstalowanie dołączonego (okropnie badziewiastego i wieszającego się) oprogramowania pod nazwą inter indeo win producer 2.0
2. oryginalne sterowniki nvidia WDM capture drivers universal dostarczone z kartą
3. częstotliwość odświerzania monitora 75 Hz (wielokrotność ilości ściąganych klatek)
dwa dni temu po wielkiej euforii jaką przeżyłem jak najszybciej wywaliłem ww program win producer i na następny dzień wynikła klapa
po moich wczorajszych testach okazuje się że mogę ściągać nawet 640/480 ale audio nie można poddawać wtedy kompresji w locie tak więc należy audio do pcm i później rekompresja virtual dubem
w najbliższym czasie postaram namierzyć pliki odpowiedzialne za ten cały bałagan
wersja driverów to 3.1 najnowsza jaką udało mi się namierzyć u producenta oraz poprawka do win producera, na tą chwilę jestem skazany niestety na zainstalowanie tegoż programu
nadmieniam że do poprawnego działania układu na karcie wymagane są sterowniki wymienione w pkt 2. te i tylko te próbowałem różnych cudów ale tylko ta komdinacja działa poprawnie
oczywiście będędalej próbowałwyeliminować robaka tzn włąściwą przyczynę a nóz się uda
o spostrzeżeniach będę informował zainteresowanych na bierząco
dokłądne wersje wszystki odpowiedzialnych sterowników podam jutro
nawiasem mówiąc nie spodziewałem się aż tak dobrych wyników po tej karcie obraz jest wyśmienity możliwości konfiguracji bardzo dobre i wyniki jak na cenę bardzo zadowalające
pozdrawiam mirek