Dyskusja: Kupuję Yamaha F1E
Podgląd pojedynczego posta
Stary 23.01.2003, 16:10   #3
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Re: Kupuję Yamaha F1E - piszcie tu o niej

Cytat:
Grzegorz75 napisa***322;(a)
Pozdrawiam.
Zamówiłem nagrywarkę wymienioną w temacie. Ale...?! W jednym z serwisów firmy komuterowej powiedziano mi, że w tym modelu (F1) wymięka laser i elektronika i padnie mi w sam raz po gwarancji. A jako, że na pewno u mnie się nie przemęczy to pewnie padnie trochę później. jednocześnie pokazał mi ok. 3 letnią Yamahę na SCSI i mówił że jeszcze by ją używał gdyby nie to że już niewidzi co poniektórych nowych płyt. Nadmienił też, że LG jest całkiem całkiem i tą opinię szłyszę coraz częściej. Może się wycofać z tej Yamahy.
W moim rejonie pseudo ranking wygląda tak TEAC, LiteOn, LG te dwa ostatnie zamiennie.
Nie slyszalem do tej pory o zadnych problemach z ta nagrywarka. Mozliwe jednak, ze cos niedawno sie pojawilo. Ja uzywam Lite-ona 48x i jestem z niego naprawde zadowolony, tak wiec jesli jednak z Yamahy zrezygnujesz to mozesz wziasc go pod uwage.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline