Podgląd pojedynczego posta
Stary 09.12.2008, 22:12   #5
seku
Moderator
Zlotowicz

Data rejestracji: 01.12.2004
seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
zrobiłem tak podpoiłem DVD za pomocą tego kabla to monitora i tez ciemność gr....

czy w druga stronę będzie działać nie wydaje mi się tam gdzie go kupiłem piszą ze działa tylko w jednym kierunku
http://www.allegro.pl/item481727727_...d_ofc_rgb.html

jeszcze rozważę jedna opcje podepnę do zwykłego CRT ale wpierw muszę iść do kumpla co aby sprawdzić

możliwe ze LCD nie wyświetla tak małej rozdzielczości w sumie ciekawi mnie ile z SAT idzie rozdzielczość

edit: na monitorze jest funkcja "AV" nie wiem co znaczy ale dałem na ON i tez bez zmian jak podepnę to miga dioda na LCD jak wypnę "euro" z SAT to pojawia się standardowy komunikat ze "check signal cabel" czyli jakiś sygnał daje
domniemywam ze to może być wina ze SAT nie daje sygnału w odpowiedniej ilości hz czy zwał jak zwał i odświeżanie jest za słabe żeby LCD mógł to wyświetlić

Ostatnio zmieniany przez seku : 09.12.2008 o godz. 22:49
seku jest offline   Odpowiedz cytując ten post