Podgląd pojedynczego posta
Stary 10.12.2008, 14:58   #126
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez grzeniu Podgląd Wiadomości
Maszynka do robienia szmalu się rozwija. Pomysłowość i technika idą do przodu.
http://wiadomosci.onet.pl/1877906,11,item.html

Ciekawe ile ten cały system będzie kosztował? Ile km dróg by za to było
A po co nam drogi.. im mniej dróg, tym mniej osób będzie jeździło i mniej będzie wypadków.. Tak przynajmniej chyba wygląda od wielu lat logika myślenia odpowiedzialnych za to, po czym jeździmy...

Swoją drogą to wydawało mi się, że i obecne fotoradary mają możliwość pomiaru prędkości oddalającego się obiektu. Ale może nie..

Z innej beczki. Widziałem wczoraj straż miejską stojącą na zakazie bez żadnego sygnału (świetlnego plus świateł postojowych), która to przygotowywała się do.. zakładania blokad innym samochodom stojącym na tym zakazie. Jako, że sam szukałem miejsca do zaparkowania, miałem dużą ochotę zatrzymać się przed nimi (skoro oni stoją bez żadnego sygnału, znaczy że w tym miejscu można), ale nie byłem też w nastroju do awantur więc machnąłem ręką.

W każdym razie zastanawiam się, jak to w końcu jest - czy straż miejska/policja, obojętnie kto jeszcze możę stanąć na zakazie, jeśli jego pojazd nie jest w danym momencie uprzywilejowany (a bez sygnału świetlnego i świateł nie jest)?

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post