To może ja przy okazji się podepnę pod ten topic, żeby już nie śmiecić i nie zakładać nowego - bo problem dotyczy w sumie też nagrywania.
Berion - korzystam z wypalonego ELF-Pack_R6 - ale ostatnio zmieniłem TV LCD na inny - i tu się zaczynają schody - korzystam z przewodu komponentowego i nie wiedzieć czego ten TV nie chce wyświetlić obrazu na takim podłączeniu bo w ustawieniach menu głównego ---> konfiguracja ---> Screen Settings ---> TV Mode jest na AUTO - a na komponencie na tym TV wyświetli się obraz tylko jak jest ustawione na NTSC. Pomijam już kwestie wycentrowania obrazu i włączenia interlace na ON.
Tyle w kwestii wstępu. Problem leży nie w tym gdzie wejść żeby to wyedyteoawać bo to już wiem. Ale po edycji jak taki obraz wypalić (czym lub w jakim formacie) ?
Oto co robiłem. Jak wiemy oryginalny obraz ELF-Pack_R6 po np: zamontowaniu w Daemon Tools rozpoznaje płytę jak by to był film DVD.
No dobra - ale nie mogę przecież tak nagranego obrazu wyedytować jakby to był obraz z plikami z PS2. Więc spróbowałem zrobić ponownie obraz wypalonej już wcześniej i działającej płyty z ELF-Pack_R6 (użyłem PowerISO - i zrobiłem z tego obraz .iso) - następnie wyedytowałem co chciałem i wypaliłem tym samym programem zmodyfikowany o moje zmiany obraz na płytę dvd i odpaliłem w konsoli - niestety ta nie rozpoznaje płyty i ELF-Pack_R6 się nie uruchamia.
Co i przy pomocy czego mam zrobić żeby zmodyfikowany ELF-Pack_R6 wypalić na dvd tak żeby konsola go zobaczyła i odpaliła ?
Wiem że odpowiedź pewnie jest banalna ale mimo to proszę o pomoc.
Ostatnio zmieniany przez Yeates : 14.12.2008 o godz. 20:57
|