Podgląd pojedynczego posta
Stary 15.12.2008, 07:50   #40
esem
OldBoy

Data rejestracji: 18.05.2002
esem jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>esem jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez CIAPEK Podgląd Wiadomości
myślę, że Bellwood 308U

Esem a słuchaj co do tego 5.1...
pytanie jest proste. Odtwarzam np. na modelu 311U ktory ma wyjścia RCA 5.1 film DVD ze ścieżka audio 5.1. Na podłączonych głośnikach komputerowych 5.1 poprzez takie przejściówki http://www.allegro.pl/item483670555_...f_vat_m1l.html . Każdy kanał ma swoje miejsce. I jak to "gada"? W sensie nie gada tak jak z komputera?
Nawet mógłbym podłączyć przez coax lub optyczne bo zestaw głośników Logitech Z5500 mają taką opcje. Czyli wtedy mógłbym teoretycznie oglądać filmy 5.1 na modelu 308U bo RCA juz by mi nie były potrzebne? Bo optyczne i coax przenoszą chyba 5.1 w tym modelu? Dobrze rozumiem?
Odpowiedź też jest prosta: przez cyfrowe masz wszystko Pytanie jaki masz dekoder we wzmacniaczu (czyli np. Logitechu) Co on potrafi 5.1, 7.1, może DTS
Nowe, tanie modele nie mają raczej już 5.1 po analogu Co nie znaczy, że jeszcze coś można znaleźć
Do 250,-zł to Ferguson
Ok. 400,-zł już możesz trafić słabszego Pionka (=Freguson - bebechy) i Kissa - ale to inna bajka (klasa)
Jak masz tylko 170,-zł to zostaje Ci Belwood
Jak masz 100,-zł to coś ala' Aldik czy poserwisowe Manty tudzież Wiwa - jak masz szczęście to będziesz nawet zadowolony
USB jest w moim odczuciu mało przydatne Mam takowe i w TV i w DVD. Sprawdziłem czy działa i na tym jego przydatność się skończyła...