Dyskusja: METALMANIA 2009
Podgląd pojedynczego posta
Stary 15.12.2008, 23:35   #9
seku
Moderator
Zlotowicz

Data rejestracji: 01.12.2004
seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
z tego co tu piszą to ma to być fest !!!
http://www.metalmind.pl/metalmania/i...newsy&more=185

mi się coś zdaje ze do festu to im daleko każda Metallmania przypomina mi czasy PRL w których nie było dane mi żyć !!! Spodek piwo sprzedawane na boku w namiocie,tarasie itp. zakaz robienia zdjęć itp. TRAGEDIA kiedy polscy organizatorzy pójdą po rozum do głowy ze fani muzyki Metalowej to nie kibole itp. ze to jest IMPREZA na której przychodzi posłuchać się muzyki i wypić piwko i dobrze się bawić nie koniecznie lać po ryjach rozwalać mienie osób trzecich.

Samo wejście na teren Spodka... to gdy byli znajomi z Niemiec pytali czego ci faceci(ochrona) u nas szukają (rewizja) NO COMMENTS...