Dyskusja: Fotel do kompa
Podgląd pojedynczego posta
Stary 16.12.2008, 19:36   #36
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez thomascamel Podgląd Wiadomości
http://www.sklep.meble.pl/p1407,vip.html co sądzicie o takich zabawkach, chcę sobie coś kupić, Duzo spędzam czasu przed komputerem (projekty praca) chciałbym coś nabyć na czym bede mógł długo siedzieć.

Miewam ostatnim czasem bóle kręgosłupa... na 100% od niewygodnego siedziska - wystarczyła zmana na cos z makro za 200zł, ale nadal to nie jest to co powinno być...

Miał ktoś styczność z takimi fotelami ?? na pewno przed zakupem, jeszcze usiądę na nim...

W sumie ciężko coś znaleźć aby nie było bardzo miękkie od spodu (część na której siedzi się )i miało otworki (strasznie grzeją mnie te wszystkie fotele)

PS. słownik w ff też wam przepuszcza słowo " bul " ??
w Central Reservation Office w mojej firmie maja takie
sam za dlugo nie siedzialem, ale pierwsze wrazenie bylo bardziej niz pozytywne - naprawde wygodne
szczegolnie podobalo mi sie ciagle uczucie nacisku na ledzwie - dla mnie to podstawowa rzecz miec tam solidne podparcie
siedzisko tez jest sztywne, wiec ok
oczywiscie trzeba sie przymierzyc, tym bardziej, ze firma firmie nie rowna
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post