Podgląd pojedynczego posta
Stary 17.12.2008, 10:09   #7
Hipersonik
Bywalec

Data rejestracji: 16.12.2008
Hipersonik w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Berion czytalem i to nie jeden watek (skad bym wiedzial ze to Ty tak czesto pomagasz ) i nawet natrafilem na okreslenie "tutorial" ze nalezy sie z nim zapoznac ale opcja szukaj na tym forum nie "wskazala" mi odpowiedniego tematu Tzn nie znalazlem nidzie "instrukcji" odslugi tego jak to wgrac na MC a chodzi mi o cos takiego jak odpalam program to widze :
O : Filebrowers
X : Texteditor
select : Configure
i nie wiem co mam robic a jak by byl opis np. wejdz w configure potem wcisnij np. x wejdz do ... i tak dalej
jak wiesz gdzie moge cos takiego znales to prosze Cie podaj link to poczytam i dupy nie bede zawracal a i do tego tutorial jak mozesz to daj link Z gory wielkie dzieki

---

Berion chyba znalazlem czytam http://konsole.cdrinfo.pl/artykuly/PS2dev1/strona2.php ale na tej wersji dla leniwych nie mam folderu BOTT do skopiowania co jest to wiesz pisac tu nie bede, i jedno mnie nurtuje kiedy tzn jak i kiedy dochodzi do skopiowania HDA na mc ?

Masz moze skype i czy mozesz mi poswiecic 5 min cennego czasu na gadke ? moj login na skype to hipersonik1

Ostatnio zmieniany przez Berion : 17.12.2008 o godz. 21:08 Powód: //dp
Hipersonik jest offline   Odpowiedz cytując ten post