Cytat:
Napisany przez Hipersonik
Wiesz co Berion jeszcze raz dzieki za wszysto , juz chyba z 7 plyt wypalilem i h.... [...]
|
Toć ja Ci już mówiłem, abyś żadnych więcej płyt nie wypalał, prócz tej jednej co już ją masz.
Cytat:
[...] powiem Ci tak nie wiem jaki masz samochow ale przestaw czas zaplonu o 2 stopnie i zweksz dawke paliwa w ostaniej fazie wtrysku opoznij czs otwarcie zaworow dolotowych to dostaniesz okolo 10% wiecej mocy na silniku TO dla mnie nie jest skoplikowane i ja wszystko rozumiem i wiem jak zrobic proste jak pir..... A TY wiesz ? [...]
|
Cytat:
[...] Mały postep mam juz katalog Boot.elf na karcie ( w katalogu bott sa cztery pliki HDA - 0.bin , HDA.elf , install i system) i po zresetowaniu konsoli trzymalen trojka a za drugim razem R1 i nic konsola uruchamia sie w normalnym trybie cos chyba nie tak robie
|
Nazwa folderu ma być BOOT, a nazwa pliku BOOT.ELF. u Ciebie jest natomiast nazwa folderu Boot.elf a nazwa pliku HDA.elf. Innymi słowy:
powinno być: mc0:/BOOT/BOOT.ELF
a masz: mc0:/Boot.elf/HDA.elf
Na karcie pamięci nie potrzebny Ci SYSTEM.CNF (to jest potrzebne tylko CDVDMANowi - modułowi w biosie, który odpowiada za obsługę płyt). INSTALL.CNF to nie wiem skąd Ci się wzięło - generalnie jest to skryptowy plik, którego używały kiedyś programy (np. do wgrywania programów na kartę - relikt minionej epoki). 0.bin jak mniemam to jakiś dummy - też Ci zbędny.
Skup się na tym co ma być na karcie pamięci, a nie na wypalaniu płyt.
---
Dobra, niech Ci będzie:
Po uruchomieniu uLE masz przed sobą menu główne tego programu. Domyślnie jest tam tylko File Browser. Opcje i operacje zatwierdza się kółkiem, a zaznacza iksem.
Po wejściu do File Browser, uLE wylistuje Ci wszystkie dostępne nośniki.
mc0:/ karta pamięci w pierwszym slocie.
mc1:/ j.w tylko że w drugim.
mass:/ to co wpinasz pod USB do konsoli np. pendrive.
cdfs:/ płyta CD/DVD.
hdd:/ dysk twardy.
host:/ sieć.
vmc0:/ wirtualna karta pamięci w pierwszym slocie
vmc1:/ jw. tylko że dla slotu drugiego
Po wejściu w dany nośnik uLE pokaże Ci listę plików i folderów. W każdym takim "miejscu" działa menu kontekstowe (czyli menu, które pojawia się po wciśnięciu R1). Z tego menu wybiera się różne opcje, które będą się odnosić do pliku/folderu/-ów które zaznaczyłeś.
To teraz przeczytaj post nr. 8 od pierwszego punktu.